Grafisch Ontwerpen

  • home
  • GRAFISCH ONTWERPEN

Van grafisch ontwerp tot drukwerk, altijd goed verzorgd!

Voor het vormgeven van uw logo en huisstijl, of voor het ontwerpen van andere grafische uitingen, zoals folders, posters, periodieken en boeken bent u bij Buro Blûn Grafisch Ontwerpen aan het juiste adres.

Professionele uitstraling logo en huisstijl

Het is belangrijk dat uw huisstijl er professioneel en verzorgd uit ziet. En dat uw logo goed ontworpen is en daarmee goed bruikbaar is in zowel drukwerk als digitale uitingen zoals internet. Wij zijn gespecialiseerd in het vormgeven van logo's en huisstijlen die goed werken voor uw doelgroep en die uw onderneming een herkenbare en krachtige uitstraling geven. We ontwerpen uw logo op maat.

Folders en flyers goed ontworpen

Een folder of flyer is een hele goede manier om uw onderneming of dienst onder de aandacht te brengen bij uw klanten. Buro Blûn maakt voor uw bedrijf een folder die werkt voor uw doelgroep en aansluit bij de huisstijl van uw onderneming. Vakkundig en professioneel.

Boeken en periodieken in druk en interactief

Wij ontwerpen boeken en tijschriften, zowel voor druk als interactief. Hierbij wordt veel aandact besteed aan typografie, layout en verhoudingen. Dit komt weer ten goede aan de leesbaarheid van de uitgave. We verwerken indien dat nodig is een interactieve index en inhoudsopgave, zodat u binnen een digitale uitgave direct kunt doorklikken naar de juiste pagina.

Grafisch ontwerpen

Contact

Erfstraat 9
6668 AD  Randwijk
M 06 10170674
E post@blun.nl

Neem contact op

Joomla! Certification

Wij zijn gecertificeerd Joomla! administrator

badge joomla certification program

Klik voor meer informatie

© Buro Blûn - Grafisch Ontwerpen en Web Design

Buro Blun is ook te vinden op www.reclamebureau-info.nl.