Skip to main content

Boek laten vormgeven

Wil je graag je boek uitgeven en zoek je daarvoor een vormgever? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je graag met het realiseren van je droom om je eigen boek te laten drukken en uitgeven.

Als geen ander begrijp ik dat het vormgeven van ieder boek een unieke aanpak vraagt. Ieder boek is immers anders en heeft een andere doelgroep.

Jij als schrijver hebt misschien al ideeën over de uitstraling van je boek. Maar het kan ook zijn dat je geen idee hebt over hoe je boek er uit moet komen te zien. In beide gevallen help ik je stap voor stap, samen met jou, om te komen tot een vormgeving die past bij jou en je doelgroep. Het is belangrijk om daarover goed onderling contact te hebben. En het is vanzelfsprekend dat ik het transcript vooraf helemaal lees om goed te kunnen overzien welke vormgeving passend is.

Of het nu een boek wordt met veel afbeeldingen en foto's, alleen tekst, of alles daar tussen in, ik maak er in onderling overleg met jou een prachtig en professioneel vormgegeven boek van waar je trots op mag zijn.

Wil je een keer met mij verder praten? Neem dan contact met me op. Of bekijk het portfolio van al eerder door mij vormgegeven boeken.