Skip to main content

Annemiek hanteert een duidelijk stroomschema. Dit komt de ontwikkeling van het design zonder meer ten goede. Doordat Annemiek luistert en vragen stelt worden vage plannen meer concreet.

Ewoud van Breemen - Dutchbutler

Annemiek Stoel (Buro Blun) heeft websites, flyers en posters voor mij gemaakt. Ik vond het erg prettig om met Annemiek samen te werken, omdat ze de goede ideeën van mij prima kan uitwerken tot iets moois en ze laat ook direct merken als ze een idee niets vindt. Annemiek heeft voor mij een stijl ontwikkeld, zodat verschillende diensten herkenbaar van hetzelfde bedrijf zijn. Al mijn opdrachten waren keurig op tijd klaar, ik ben blij met het resultaat en mijn klanten stromen binnen. We hadden wat technische problemen met de provider en Annemiek rust niet voordat problemen zijn opgelost. Kortom, als u goed promotiemateriaal nodig heeft, dan bent u bij Annemiek Stoel op het juiste adres.

Robert Jan van Egmond - IkwilNederlandsLeren.nl

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een visitekaartje voor je bedrijf. Het moet aan veel meer eisen voldoen dan altijd gedacht werd. De mogelijkheden zijn tegenwoordig dan ook eindeloos, maar....leg het maar eens uit aan je websitebouwer in 'gewone mensen taal'. In vele gevallen komt er niet uit wat je ervan had verwacht. De kracht van Annemiek Stoel van Buro Blun is dat zij moeiteloos je wensen kan omzetten in een goed functionerende maar ook een prachtig vormgegeven website. Ze beheerst als geen ander de capaciteiten om een technisch goed functionerende website te bouwen die uitermate goed 'scoort' zodat je zichtbaar bent. Daarnaast ontwerpt ze de websites op een hoogstaand niveau en met een eigen gezicht. Dit doet ze met veel aandacht voor de opdrachtgever door goed te luisteren en is hiermee onderscheidend op de markt. Daarnaast is de verhouding prijs-kwaliteit meer dan goed en neemt ze een grote last weg van ondernemers die zich willen richten op hun business en zich niet willen bezighouden met de nieuwste updates die doorgevoerd moeten worden. Al met al dus een aanrader.

Maaike de Boer - Achter het verhaal

Het is heerlijk helder communiceren met Annemiek. Dit voorjaar heeft Annemiek onze website een volledige make-over gegeven. Het was bijzonder prettig dat Annemiek ons probleemloos door allerlei keuzemomenten en details heen leidde. Het maakte niet uit of we er met onze aandacht niet bij waren, zij hield ons bij de les. Het resultaat is een website waar wij, dankzij Annemiek, trots op zijn.

Dick van Leeuwen - Meet BV

Klik eens op mijn website. Mooi hè? Heeft Annemiek gemaakt. En ze onderhoudt hem ook. Ik kan er zelf tekst op zetten, want dat wilde ik en dat heeft ze mij geleerd, voor de rest laat ik het aan haar over. Gaat prima zo.

Jantina van der Waal - Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Annemiek Stoel is een creatieve beelddenker. Ze bouwt Joomla-websites met een eigentijds design. Ook als grafisch vormgever maakt ze visueel aantrekkelijke uitingen, van poster tot jaarverslag. Prettig in de omgang, betrouwbaar en zorgvuldig.

José Breekveldt - Kwalitekst

Annemiek heeft een prachtig logo ontworpen voor mijn site en mijn site gerestyled. Het logo en de site is precies geworden zoals ik het graag wil hebben. De samenwerking is prettig en de producten worden goed verzorgd.

Annemarie Wagemakers - Yoga Wageningen

Annemiek begint met luisteren en vragen stellen. Daardoor worden de (vaak vage) ideeën heel concreet. Met haar artistieke vaardigheden weet ze deze om te zetten in een uniek logo of website. Vervolgens maakt ze daar een technisch goed werkende website van. Door haar opleiding en ervaring is ze daar een expert in. Zo heeft ze de tekst voor mijn website op een unieke manier laten voorlezen.

Peter van Ham - Het Andere Mechaniek

Ik ben in eerste instantie gevallen voor de vrije kunst van Annemiek. Haar kunstwerken komen recht uit het hart. Ze zijn warm, levendig en medemenselijk. Authentiek. Dit zegt naar mijn idee alles over hoe ze als mens in elkaar zit. Als grafisch ontwerper bleek Annemiek ontzettend dienstverlenend. Ze reageert snel en vakkundig. To the point. Ik ben heel blij met de samenwerking met Annemiek.

Annemarie van Harn - GGZ Wageningen

Annemiek heeft voor mij een prachtige kleurige to the point folder gemaakt. Met veel geduld en vakmanschap kwam hij tot stand. Dat geduld was vooral nodig omdat ik mijn eerste folder liet maken en daarbij opstartvergissingen maakte. Ik was erg onder de indruk van haar technische vaardigheid en vond het overleg over wat ik wilde opbouwend en op een plezierige manier zakelijk. Dank je wel Annemiek.

Annet Konijn - BuroKOM

Annemiek knows perfectly how to match the ideas of the customer with her expertise. She works in a creative, inventive and nononsense way and made me a great website!

Ellen IJspeert - Praktijk voor acupunctuur

Samenwerken met Annemiek is heel prettig. Ik ben erg blij met mijn site. Annemiek wist goed de sfeer en het doel van mijn bedrijf in beelden en kleuren te vangen. Omdat ik zelf webredacteur ben, weet ik hoe belangrijk het is dat een site ook technisch goed in elkaar zit. In Annemiek heb ik een webbouwer gevonden die dat echt goed voor elkaar heeft.

Jinke olde Scheper - Content stroomt

Mijn website voor Centrum Helend Inzicht is prachtige geworden, helemaal naar wens. Ik ben heel blij met de samenwerking met Annemiek. Ze is flexibel, denkt mee en verdiept zich in dat wat je wenst. Ik beveel haar van harte aan, als je ook een moderne, up to date website wil.

Jolette Lievaart - Centrum Helend Inzicht

Annemiek is een positieve appel in de mand. Ze heeft leuke originele ideeën en kan ze ook nog uitvoeren.

Maurice Toonen

Annemiek heeft voor ons een aantal boekjes opgemaakt. De resulaten waren zeer fraai en de prijs heel redelijk. Prettig was het contact met Annemiek. Ze nam alle tijd om te luisteren naar onze wensen en dat was voor ons een belangrijke reden om steeds terug te komen bij Buro Blûn.

Jaap van Raffe - Jati