Skip to main content

Meike Legêne kunstenaar

Kunst en literatuur

Klantvraag: een website die in ontwikkeling moet blijven omdat het doel en de manier van werken voor deze kunstenaar steeds veranderd. Het moet voor de kunstenaar eenvoudig zijn om zelf artikelen en foto´s toe te voegen en te wijzigen.
Via een formulier kunnen mensen een reactie geven op de verhalen of de kunst van deze kunstenaar, een gastenboek. Op een eenvoudige manier kan de kunstenaar zelf deze reacties publiceren en er een reactie op geven.

Licht-r - Kinder en Jeugdpsychiatrie

Kinder en Jeugdpsychiatrie

Klantvraag: een lichte en overzichtelijke website die naar wens zelf kan worden gevuld met mediaberichten en in de toekomst verder uitgebreid kan worden. De teksten zijn vanuit één overzichtelijke plaats allemaal door de opdrachtgever zelf aan te passen. Belangrijk is de informatie over wachttijd en andere protocollen voor de beroepsgroep van de opdrachtgeven.

Leendert van der Waal

Piano´s en vleugels - Stemmen en onderhoud

Klantvraag: Een website met een uitgebreide showroom pagina voor het aanbod van piano´s en vleugels in de pianowinkel. De website moet een chique uitstraling hebben en ook de diensten van pianostemmer en pianotechnicus moeten duidelijk aan bod komen. Het toevoegen en wijzigen van het aanbod aan nieuwe en verkochte piano´s en vleugels laat de opdrachtgeven graag aan Buro Blûn over.

Meet B.V.

Landmeetkunde en adviesbureau

Klantvraag: Doel is het opnieuw bouwen van een website in een nieuw en modern jasje en met een logische structuur. De diensten van Meet BV moeten duidelijk naar voren komen. Daarnaast is er veel informatie te vinden over de afgeronde projecten, certificering en het team van Meet BV. Het moet voor een medewerker van Meet BV eenvoudig zijn om de website bij te houden en artikelen toe te voegen of te wijzigen. Daar waar nodig blijft Buro Blûn beschikbaar om te helpen of ingewikkeldere aanpassingen te doen.

Praktijk IJspeert

Praktijk voor Chinese en Japanse acupunctuur

Klantvraag: een make over van een bestaande website maar dan in twee talen: Engels en Nederlands. De structuur van de oude website moest behouden blijven i.v.m. vindbaarheid in zoekmachines. Belangrijk voor de opdrachtgever was de mogelijkheid om eenvoudig referenties over verschillende onderwerpen te kunnen toevoegen. Hierdoor ontstaat er een goed en gevarieerd overzicht van waar acupunctuur zoal goed voor is. De website moest ook verder eenvoudig aan te passen zijn.

J. H. van der Waal

Praktijk voor natuurgeneeskunde

Klantvraag: Een heldere no-nonsens website die vooral in de vormgeving niet ´zweverig´ mocht overkomen. Dus het mocht best een beetje ´zakelijk´ zijn. Ook belangrijk was dat de teksten zelf eenvoudig aan te passen zijn. En waar nodig ook toe te voegen zijn. Dit heeft geresulteerd in een eenvoudige maar overzichtelijke website waar alle belangrijke pagina´s direct zichtbaar zijn.

De Basis Hechting en Trauma

Ouder en kind hulpverlening

Klantvraag: Een nieuwe website waarbij de vormgeving en het kleurgebruik mede erg belangrijk waren. Uitgangspunt was het logo, zowel de vorm als de kleuren. Verder moest de website vooral rustig en overzichtelijk tonen. Alle informatie die nodig is voor deze beroepsgroep moest snel te vinden zijn. Daarnaast moetst de website eenvoudig zijn in het toevoegen en wijzigen van tekst en afbeeldingen. Evenals de overzichts en download pagina voor wettelijke regels en belangrijke documenten.

GGZ Centrum Wageningen

Centrum voor geestelijke gezondheidszorg

Klantvraag: Een nieuwe website voor een bedrijf (GGZ instelling) welke voortdurend in ontwikkeling is en blijft. Mede door de ontwikkelingen in de regionale en landelijke regelgeving is de website aan wijzigingen onderhevig. Dit vraagt een nauwe samenwerking tussen opdrachtgever en Buro Blun. Maar de samenwerking is altijd prettig en snel. Buro Blun doet een groot deel van de aanpassingen en neemt daarmee een grote zorg uit handen van de opdrachtgever. De website bevat verschillende soorten formulieren en een uitgebreid overzicht van de zorgverleners. Regelmatig moet de structuur worden aangepast aan de nieuwe regels of ontwikkelingen.

Ik wil Nederlands leren

Nederlandse les voor studenten

Klantvraag: Een overzichtelijke en moderne website in drie verschillende talen: Nederlands, Engels en Spaans. Naast algemene informatie over de diensten, de docent en de kosten moest er ook een inlogpagina (beschermde omgeving met een wachtwoord) voor cursisten komen waarin meer informatie te vinden is over de lessen en een agenda is opgenomen. De vormgeving moest vooral ´Hollands´ overkomen. Er is daarom gekozen voor de kleuren rood en blauw en de iconische afbeeldingen van Delfts blauwe tulpen, klompen en molens.

Dutchbutler®

Alround butlerservice

Klantvraag: een tweetalige (Engels en Nederlands) website met een luxe uitstraling. Weinig tekst en veel beeld. Met een overzicht van sfeer impressies (video´s) die gerelateerd zijn aan het beroep van de opdrachtgever. Er is gekozen voor de kleuren donker blauw en oranje omdat deze een luxe en ´koninklijke´ uitstraling hebben.

Amiek Art

Kunstenaar portfolio

Klantvraag: Kunstenaar wenst een portfolio website waarin zeer regelmatig en op een eenvoudige manier door de opdrachtgever zelf nieuwe werken kunnen worden toegevoegd. Door artikelen toe te voegen in een bepaalde categorie, zoals Abstract en Figurative worden de kunstwerken in op de juiste plaats op de website getoond en doorgelinkt naar een overzicht. De website is in de eerste plaats gemaakt om te tonen op mobiele telefoon.

Kwalitekst tekstbureau

Website teksten, persberichten, folders

Klantvraag: Zakelijke en persoonlijke website met een helder overzicht van de diensten. Per dienst moest er een link komen naar Protfolio, Tarieven en Testimonial die de opdrachtgever zelf eenvoudig kan aanpassen of aanvullen. Er is gekozen voor de kleuren oranje, blauw en paars. Hiervoor is de huisstijl aangepast.

Yoga Wageningen

Yogalessen

Klantvraag: Een nieuwe huisstijl en website voor een yogapraktijk. De voorkeur ging uit naar een strak en stylistisch logo wat niet ´zweverig´ over zou komen. De kleuren donkerblauw paars een grijs geven een zakelijke en rustige uitstraling. De eigen foto´s maken de website persoonlijk en passen bij de yogalessen en sfeer van de opdrachtgever. Belangrijk was een overzicht met data die jaarlijks eenvoudig aangepast kunnen worden door de opdrachtgeven. Deze website bestaat al ruim tien jaar en het design is nog steeds naar wens. Ondertussen is de website al een paar keer ge-upgrade om aan de nieuwe technische ontwikkelingen te kunnen blijven voldoen.

La Fontaine De Sante

Natuurgeneeskundige praktijk / voetreflexzone therapie

klantvraag: En nieuw te ontwerpen huisstijl met een overzichtelijke website. Er is gekozen voor de warme kleuren bruin en oranje met als contrast helder blauw. Belangrijk wat op de website naar voren moest komen waren de verschillende diensten en een routekaartje naar de praktijk. Deze website bestaat al ruim tien jaar en het design is nog steeds naar wens. Ondertussen is de website al een paar keer ge-upgrade om aan de nieuwe technische ontwikkelingen te kunnen blijven voldoen.

Appenta

Adviesbureau, interim en opleidingen in de zorg

Klantvraag: Zakelijke website met een rustige en lichte uitstraling.

Vitaal leren

Lesmateriaal voor basisschool

Joomla 3.x website
Responsive webdesign
Downloaden lesmateriaal