Web Design

Voor websites die goed werken

Een website moet er in de eerste plaats aantrekkelijk uitzien voor u én uw klanten. Daarnaast is het ook belangrijk dat u als beheerder(s) gemakkelijk uw website zelf kunt onderhouden en aanpassen. Zowel de vormgeving als het beheer van uw website kunnen wij met het CMS van Joomla! helemaal op maat maken.

Moderne strakke vormgeving

Voor uw website maken we gebruik van kwalitatief zeer goede templates die in de basis een moderne en lichte uitstraling hebben. Uiteraard worden uw huisstijl, kleur en typografie geintegreerd binnen het design. En wordt de vormgeving nauwkeurig aangepast aan uw doelgroep.

Eenvoudig zelf beheren van uw website

We stellen het beheer gedeelte van uw website zo in, dat het bijwerken ervaan zeer eenvoudig en overzichtelijk wordt. Ook kunnen we meerdere gebruikers aanmaken met ieder hun eigen beheer taken. Zo wordt het beheren van uw website gemakkelijk en overzichtelijk. U wordt niet belast met een overdaad aan instellingsmogelijkheden, maar kunt zich concentreren op de inhoud van de website.

Joomla! Web Design

Wij gebruiken voor onze websites het populaire CMS Joomla!. Joomla! is in 2016 uitgeroepen als beste CMS van het jaar. Het staat bekend om zijn stabiele en veelzijdige basis. Er zijn daardoor weinig extra extensies nodig om een mooie en functionele website te bouwen. Dit komt ten goede aan de stabiliteit van de website. En wilt u meer functionaliteit dan de basis dan zijn er veel goede extensies die kunnen worden toegevoegd aan de core van Joomla!.

Grafisch ontwerpen

Contact

Erfstraat 9
6668 AD  Randwijk
M 06 10170674
E post@blun.nl

Neem contact op

Joomla! Certification

Wij zijn gecertificeerd Joomla! administrator

badge joomla certification program

Klik voor meer informatie

© Buro Blûn - Grafisch Ontwerpen en Web Design

Buro Blun is ook te vinden op www.reclamebureau-info.nl.