Skip to main content

Webdesign

Een website moet er in de eerste plaats aantrekkelijk uitzien voor jou én je klanten. Daarnaast is het ook belangrijk dat je als beheerder(s) gemakkelijk je website zelf kunt onderhouden en aanpassen. Zowel de vormgeving als het beheer van je website kunnen wij met het CMS van Joomla of Wordpress helemaal op maat maken.

Voor websites die goed werken

Moderne strakke vormgeving

Voor je website maken we gebruik van kwalitatief zeer goede templates van Yootheme Pro die in de basis een moderne en lichte uitstraling hebben. Uiteraard worden de huisstijl, kleur en typografie van je onderneming geïntegreerd binnen het design. En wordt de vormgeving nauwkeurig aangepast aan je wensen en doelgroep.

Portfolio Webdesign

Joomla of Wordpress Web Design

Wij gebruiken voor onze websites de populaire CMS systemen van zowel Joomla als Wordpress. De keuze voor het CMS maken we altijd samen met jou als klant en hangt mede af van je wensen en van de functionaliteit die je wenst.

Eenvoudig zelf beheren van je website

We stellen het beheer gedeelte van je website zo in, dat het bijwerken ervan eenvoudig en overzichtelijk is. Ook kunnen we meerdere gebruikers aanmaken met ieder hun eigen beheer taken. Zo wordt het beheren van je website gemakkelijk en overzichtelijk. Je wordt niet belast met een overdaad aan instellingsmogelijkheden, maar je kunt je concentreren op de inhoud van de website.