Skip to main content

Samenwerken met andere professionals voor meer kennis en meer continuïteit. Een zorg minder.

Samenwerken met andere webdesigners en professionals

Tekstschrijvers, fotografen, webdeveloppers

Buro Blûn neemt graag zoveel mogelijk de zorg rondom uw website of publicatie uit handen. Naast een goed ontwerp zijn duidelijke teksten en sprekend beelden belangrijke elementen. Uw website of publicatie moet er tenslotte voor zorgen dat mensen uw product of dienst gaan kopen. Buro Blûn werkt samen met professionele (SEO) tekstschrijvers, fotografen en illustratoren die hieraan bij kunnen dragen.

Webontwikkelaars en programmeurs

We werken samen met collega webontwikkelaars. Hierbij kunnen we elkaar ondersteunen en aanvullen indien dat nodig is. De continuïteit van uw website is daarmee altijd gegarandeerd. Bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes is er altijd een aanspreekpunt aanwezig. Dat is voor u en voor ons een hele geruststelling.

De Webcirkel

Sinds 2019 ben ik lid en werk ik samen met Coöperatie De Webcirkel. Coöperatie De Webcirkel heeft als doel om verbindende, toegankelijke websites en web-applicaties voor sociale ondernemingen en instellingen te ontwikkelen.

Binnen deze coöperatie werken we samen met vier zelfstandig ondernemers met ieder met zijn/haar eigen expertise. Hierdoor kunnen we nog meer continuïteit waarborgen en grotere en complexere applicaties bouwen.

Lees meer over De Webcirkel