Werkwijze » Webdesign

Stappenplan voor het bouwen van een website

Stappenplan voor het bouwen van een website

1. Oriëntatie wat wilt u met uw website bereiken?

Wie is uw doelgroep? Wat wilt u bereiken met een website? Welke uitstraling moet uw website hebben? Wie gaat of gaan uw website straks onderhouden? Belangrijke vragen waar altijd goed over moet worden nagedacht voordat met het ontwikkelen van een website begonnen kan worden. Om duidelijk in beeld te krijgen wat uw wensen zijn, vult u eerst een vragenformulier in. Dit formulier wordt vervolgens in een persoonlijk gesprek met Buro Blûn doorgenomen.
Vraag vrijblijvend een offerte aan

2. Offerte - wat zijn de kosten van uw website

Op grond van de resultaten van de vragenlijst en het gesprek brengt Buro Blûn een offerte uit. Hierin staan naast de kosten van de website ook de werkzaamheden en een plan van aanpak omschreven. Zo weet u precies wat u van Buro Blûn mag verwachten en zijn er achteraf geen verrassingen.
Bepaal eerst de structuur van de website

3. Structuur bepalen van de website

In overleg bepalen we een logische indeling van de website, kijken we uit welke pagina's de website moet bestaan, hoe de indeling van die pagina's wordt en hoe de navigatiestructuur in elkaar moet zitten. Een gestructureerde website is niet alleen fijn voor de bezoekers van uw website, maar is ook belangrijk voor de vindbaarheid in zoekmachines.
De uitstraling van uw website zegt veel over uw onderneming

4. Grafisch ontwerp van de website

Afhankelijk van de uitkomst van de vragenlijst en het gesprek in de oriëntatiefase, maakt Buro Blûn een ontwerp voor uw website. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Een bestaande template kan aan uw huisstijl worden aangepast, maar Buro Blûn kan ook een compleet nieuw ontwerp voor u maken.
Schrijf een goede tekst voor seo

5. Tekst schrijven en aanleveren voor de website

U kunt de tekst voor uw website zelf aanleveren. Als er nog geen tekst is, of als u uw tekst wilt verbeteren, dan kan Buro Blûn een tekstschrijver voor u inschakelen. Goed geschreven tekst is belangrijk voor uw website. Niet alleen voor het overbrengen van de informatie aan uw klanten, maar ook voor de vindbaarheid in zoekmachines, zoals Google.
Goede foto´s zijn essentieel voor een proffessionele uitstraling van je website

6. Welke afbeeldingen plaatst u op de website

De juiste keuze van de foto´s en/of illustraties zijn belangrijk voor de uitstraling van uw website. Buro Blûn kan u adviseren in het vinden van goed beeldmateriaal via stockbureaus. We kunnen eventueel ook een fotograaf voor u inschakelen.
Wij bouwen een website die technisch in topconditie is

7. Bouwen van de website

Na goedkeuring van het ontwerp bouwt Buro Blûn verder aan de website. Hierbij voegt Buro Blûn ook de aangeleverde tekst en het beeldmateriaal aan de website toe.
Testen van een nieuwe website is belangrijk

8. Testen en opleveren van de website

Het testen van de website vindt plaats op een tijdelijke locatie. Als de website naar tevredenheid werkt, publiceert Buro Blûn de website onder de definitieve domeinnaam.
Wij geven trainingen in Joomla!

9. Training in Joomla! voor het bijhouden van de website

Buro Blûn kan een training geven in het werken met het CMS van Joomla!. Hierin wordt uitgelegd hoe u de website zelf inhoudelijk kunt bijhouden en beeld en tekst toe kunt voegen. Het is ook mogelijk om dit op afstand te doen met Teamviewer. Of op locatie bij u op uw bedrijf.

Grafisch ontwerpen

Contact

Erfstraat 9
6668 AD  Randwijk
M 06 10170674
E post@blun.nl

Neem contact op

Joomla! Certification

Wij zijn gecertificeerd Joomla! administrator

badge joomla certification program

Klik voor meer informatie

© Buro Blûn - Grafisch Ontwerpen en Web Design

Buro Blun is ook te vinden op www.reclamebureau-info.nl.